You are here: Home Up-to-date informatie COVID-19

Up-to-date informatie COVID-19

23-03-2020 11:15

Met betrekking tot de uitbreiding van het Covid-19 virus willen we u informeren dat het bij ULMA Packaging onze prioriteit is om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers, partners en klanten te bewaken.

Daarom volgen we strikt de protocollen op basis van de aanbevelingen van gezondheidsautoriteiten om het coronavirus te voorkomen.

Sinds het begin hebben we de nodige maatregelen genomen om onze hele activiteit te behouden zonder enige verstoring in onze logistieke keten (ontwerp, productie, logistiek, klantenservice ...). 

Dankzij de acties die we al hebben ondernomen en de uitgebreide lokale ondersteuning via ons netwerk van volledig autonome dochterondernemingen en distributeurs, kunnen we onze klanten lokale ondersteuning, reserveonderdelen, diensten en machines garanderen. 

Wij willen onze dank uitspreken aan alle zorgverleners, die met man en macht deze wereldwijde crisis bestrijden! We zijn ervan overtuigd dat, als iedereen zich aan de gestelde regels houdt, we deze crisis spoedig achter ons kunnen laten!

 

ULMA Packaging