You are here: Home Verpakkingsmachines Secundaire verpakkingsoplossingen Kartonneringsmachines

Kartonneringsmachines

Ons assortiment van horizontale kartonneringsmachines, intermitterende of continue beweging, is geschikt voor het verpakken van producten in dozen met automatische side loading en sluiting van de laterale kleppen door middel van heet smelt of omgeplooide randen. Producten kunnen manueel in de machinetoevoer worden ingeladen of automatisch door een mechanische of elektronische synchronisatie-unit. De synchronisatie-unit pakt het product uit de productielijn en voert het naar de machine dmv RSS-taken. Deze machines kunnen worden gebouwd op een geschilderd stalen of roestvrijstalen frame. Eenvoudig onderhoud, centrale smering en gemakkelijke en snelle omschakeling zijn enkele van de belangrijkste mogelijkheden van onze machines in overeenkomst met de huidige CE-normen. Speciale versies uitgerust met een low carton magazine zijn beschikbaar. De horizontale kartonneringsmachines worden met name gebruikt voor het inpakken van voedingsproducten zoals bevroren pizza's, gebak, ontbijtgranen, rijst, koffie... Voel je vrij om ons te contacteren voor verdere informatie.

Kartonneringsmachines


RM-A1

De horizontale kartonneringsmachine, intermitterende bewegingsmodel RM AI, kan worden uitgerust met hefbomen of een 2-arm roterende karton feeder. Overgang is gemakkelijk en snel dankzij hand wheels met counters. Machine kan worden uitgerust met gebogen of, op verzoek, lange en rijdende kartonnen magazine. Afmeting doos: minimum 130X100X20mmH – maximum 310X200X80mmH

rm-a1.jpg

RM-A2

De horizontale kartonneringsmachine, continue beweging, model RM A2, is geproduceerd met een roterende karton feeder met hoge prestatiesnelheid tot gevolg. Overgang is gemakkelijk dankzij hand wheels en counters. Een optionele automatische omschakeling is beschikbaar.  Machine kan worden uitgerust met gebogen of, op verzoek, lange en rijdende kartonnen magazine.  Het model RM A2C kan dozen behandelen met als minimum afmeting 120x100xH20 mm en maximum 300x300xH70 (totale sealing flaps) of H max 100 (economische kleppen).

 rm-a2.jpg
RM-SEL

Het synchronisatie-unit model RM-SEL bestaat uit transportbanden beheerd door brushless drivers, die productselectie en inbreng in de machine mogelijk maakt. Synchronisatie-units kunnen vervaardigd worden uit een gelakt of roestvrij stalen frame (optie) met tabletop transport elementen.  By-pass (optie) in het geval van productopstopping in de machine.  Voel je vrij om ons te contacteren voor meer informatie.

rm-sel.jpg

RM-ECLITTICA

Model 2.2 of 3.8 is een servo aangedreven kartonneringsmachine, uitgerust met een speciale gepatenteerde roterende kartonnen feeder van RAMA. De Eclittica kartonneringsmachine is gebouwd op een stalen kolom frame die de pneumatische installaties, elektrische bedrading en uiteindelijk transmissie huis vestigt. De Eclittica machine kan hoge productiesnelheden halen. De machine is verkrijgbaar met automatische omschakeling. Doosafmetingen: Eclittica 2.2: minimum 50x50xH20mm;  maximum 210x200xH60mm Eclittica 3.8: minimum 140x120xH20mm; maximum 340x300xH100mm.

rm-eclittica.jpg