You are here: Home Verpakkingsmachines Secundaire verpakkingsoplossingen Multipack

Multipack

De multipack machines zijn geschikt voor het verpakken van producten zoals yoghurtbekers, schaaltjes, blikjes etc. met een stevige kartonnen sleeve, per stuk of in multipack. De sleeves worden onderaan gesloten met hot melt. De machines zijn verkrijgbaar in een gelakt of RVS frame. Eenvoudig onderhoud, centrale smering en gemakkelijke en snelle omschakeling zijn enkele van de belangrijkste mogelijkheden van onze machines, vervaardigd volgens de CE-normen. Contacteer ons gerust voor verdere informatie.

Multipack
RM-BATPACK BSP 200

De Multipack Batpack BSP 200 is geschikt om het product enkel rond de “nek” te verpakken, waardoor het product zelf zichtbaar blijft. De gebruikte kartons kunnen al dan niet een verticaal stuk hebben, afhankelijk van hoe men het product wil presenteren. De machine is volledig elektronisch dankzij het gebruik van servomotoren en kan een hoge productiesnelheid verwerken. 

 RM-BATPACK BSP 200
RM-BATPACK 120/150

De machine is uitgerust met Rama's gepatenteerde roterende karton toevoer. Het lange kartonmagazijn (langere autonomie) is voorzien van een systeem dat de druk in de uitneemzone vermindert. De machinesnelheid hangt af van de stijl van verpakken en het product dat moet worden verpakt. 

RM-BATPACK 120150
RM-SMS

De RM-SMS sleever wordt gebruikt om trays of compacte producten te verpakken, met behulp van vooraf gelijmde kartonnen sleeves. De RM-SMS machine kent vele toepassingen in de voedingsindustrie (ready meals, vlees, diepgevroren producten etc.) en in verschillende andere sectoren van de non-foodindustrie. De machine zet de sleeve op, duwt het product in de sleeve en transporteert het verpakte product naar de uitgang. Belangrijkste troeven zijn RVS frame, volledig servo gestuurd, compacte afmetingen en gemakkelijke en snelle wissel zonder dat mechanische onderdelen vervangen moeten worden. De machine is vervaardigd volgens de geldende CE-normen.

RM-SMS
RM-199C1

De RM 199C 1 is gebouwd op een robuust RVS frame met modulaire constructie om vervoer en positionering te vergemakkelijken. De machine is geschikt voor het verpakken van blikjes of flesjes in dozen van verschillende grootte (dozen voor 4 tot 24 producten). De dozen worden gemaakt uit plano’s en de zijdelingse flappen worden gesloten met hot melt.

Belangrijkste kenmerken:

- Laaggeplaatst, lang kartonmagazijn (extra autonomie), dat het plaatsen van plano’s vergemakkelijkt.

- roterend pick & place systeem.

 - Het opzetten van de dozen gebeurt door vacuüm cups boven en onderaan het karton, zodat de doos accuraat wordt gevormd.

 

Producten worden in de doos geladen met behulp van zijdelingse pushers voor maximale productstabiliteit. Servo aandrijving met elektrische snelheidsvariatie.

RM-199C1
RAMAPACK-FLEXIPACK

RamaPack is geschikt voor de verpakking van het product met een kartonnen sleeve, startend van een plano en wordt op de bodem gesloten door hot melt. De machine is geconstrueerd om uiterst flexibel te zijn en is met name zeer geschikt voor het manueel beladen van producten. 

RAMAPACK-FLEXIPACK

Speciale applicaties
Dankzij geavanceerd onderzoek en ontwikkeling, door onze hooggekwalificeerde technische medewerkers, kan Rama een aangepaste machine op maat ontwerpen. Specifieke, door de klant gevraagde verpakkingen, kunnen op deze manier machinaal verwerkt worden.

 Een aantal voorbeelden van dergelijke applicaties zijn het stapelen van verpakte producten op meerdere lagen, met al dan niet per laag gedraaide producten, speciale sleeves, met enkel gedeeltelijke bedekking van de producten …

 Special Applications