You are here: Home Verpakkingsmachines Complete lijn oplossingen Automatische productlading met Flow Pack

Automatische productlading met Flow Pack

Compacte robotcellen voor productladingapplicaties speciaal ontworpen voor integratie met horizontale wrapping machines. De grijptools van de robot werden speciaal ontworpen voor iedere applicatie. De snelheid van iedere cel varieert naargelang de dimensie van het product, de eigenschappen en flow, of de specifieke vereisten van het systeem. Het werkbereik van de robot kan aangepast worden naargelang de celconfiguratie. Iedere cel heeft zijn eigen bediening, maar deze kan ook in het bedieningspaneel van de flowpack geïntegreerd worden. Het is ook mogelijk om alle andere delen van de lijn te integreren in de robotcel, afhankelijk van de vereiste functionaliteit.

Automatische productlading met Flow Pack

Ulma automatic loading into the Flow Pack

 

FEED PACKER

 

Ulma feed packer multirobot

Groep laadrobotcellen

De ULMA D12H robots met revisiesysteem detecteren de producten die in willekeurige volgorde worden getransporteerd in het transportsysteem.

Het oppakken en plaatsen gebeurt dynamisch, van het transportsysteem tot de wrapping machine toevoerband.

 

Product transportsysteem

Product transportsysteem in willekeurige volgorde. De snelheid van dit systeem wordt gecontroleerd door de laadcel.

 

Montaje baking boys 108

 

MULTIPACKER

Atlanta with robot

Transportsysteem van het verpakte product

De producten kunnen getransporteerd worden in enkele map en voor-georiënteerd. In dat geval kunnen we de producten groeperen in een meervoudig formaat voor manipulatie.

 

Laadrobotcel

Bevat één of meerdere ULMA D12H robots met product detectiesysteem om een groep producten te nemen voor manipulatie in kartonnen of voor verdere verpakking. Het oppakken en plaatsen kan zowel voor individuele verpakkingen als voor groepen.

 

Groeperings ketensysteem

Een of twee onafhankelijke motorsystemen creëren groepen van producten in een continue manier zodat de robot in iedere robot cyclus een groep producten kan oppikken.

De producten kunnen worden getransporteerd, georiënteerd en gecontroleerd om in line groepen te creëren of op 90° in de bewegingsrichting. Dit proces gebeurt aan een hoge snelheid zodat de doorvoer met een hoog volume gebeurt.

montaje flow robot