Innovatie

Innovatie

Onze toegevoegde waarde

We hebben ons eigen technologiecentrum, ULMA Packaging Technological Center, waar meer dan 50 ingenieurs werken en samenwerken aan verschillende onderzoeksprojecten. Dit is een technologisch complex van 6.500 m2 dat dient als technologie-incubator voor de ontwikkeling van nieuwe business lines en systemen gerelateerd aan de verpakkingswereld.

Het werk dat in het centrum wordt uitgevoerd, omvat:

  • De ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen als gevolg van onderzoek naar nieuwe technologieën (technologische innovatie).
  • Bevordering van de oprichting van nieuwe, op technologie gebaseerde bedrijven die producten kunnen maken die in de waardeketen voor verpakkingsprocessen kunnen worden opgenomen.
  • Technisch advies en technologische outreach-activiteiten.
  • Opleidingsactiviteiten voor technisch en gespecialiseerd personeel uit het centrum en voor nieuw opgerichte bedrijven (kennisontwikkeling).

Het werk van de wetenschappelijke en technische staf van het centrum omvat de volgende technologiegebieden:

  1. Machine dynamiek
  2. Geavanceerde ontwerpen
  3. Verpakkings- en conserveringstechnologieën
  4. Bewerkbaarheid van de folie
  5. Aanpassing en controle
  6. Robotica en visie
Innovatie voor onze klanten. Het doel van het werk dat ULMA Packaging doet, is om onze klanten toegevoegde waarde te bieden. We zijn ons ervan bewust dat deze waarde moet worden onderbouwd door continue innovatie. We doen onderzoek naar innovatie met als doel oplossingen te ontwikkelen die onze dienstverlening verbeteren en tastbare voordelen opleveren voor onze klanten. De uitgebreide kennis van de markt die we in de loop der jaren hebben opgedaan, gecombineerd met ons hooggekwalificeerde team, zorgt voor technologie van het hoogste niveau en design tegen een concurrerende prijs.
Betrouwbaarheid en efficiëntie
Door onze innovatie-inspanningen zijn we een van 's werelds topfabrikanten van hoogwaardige verpakkingssystemen met een hoge mate van betrouwbaarheid. Onze productieprocessen hebben goedgekeurde kwaliteitsprocedures die zorgen voor een uitstekend resultaat voor de algehele beschikbaarheid van machines. Al onze machines zijn CE-gecertificeerd. We hebben ons eigen productiecentrum dat uitsluitend wordt gebruikt voor het vervaardigen van roestvrijstalen onderdelen.
Gegarandeerde kwaliteit: gezonde en voedzame voeding
Bij ULMA Packaging weten we dat verpakkingen essentieel zijn voor het waarborgen van voedselveiligheid. Daarom betrachten we de hoogste mate van toewijding en zorg bij het ontwerpen van al onze systemen. Onze machines beschikken over de meest geavanceerde verpakkingstechnieken, zodat het product bij consumptie al zijn eigenschappen behoudt. Ze hebben hygiënische ontwerpen om de ophoping van stof en vuil te voorkomen en ze zijn ontworpen om gemakkelijk schoon te maken.
Industry 4.0
Bij ULMA Packaging werken we continu aan de ontwikkeling van nieuwe machines en verpakkingen met nieuwe features. We streven ernaar om aan de groeiende vraag naar geïntegreerde oplossingen en geavanceerde productiesystemen te voldoen. De producten die we ontwikkelen onder Industrie 4.0 sluiten aan bij de belangrijkste trends in de branche: efficiënte producties, realtime overdracht van informatie over productie, verbeterde connectiviteit en de analyse van productiegegevens.

Om ons in staat te stellen uitgebreide oplossingen te bieden en de efficiëntie en betrouwbaarheid van onze producten te verbeteren, werken we bij ULMA Packaging aan een breed scala aan samenwerkingsprojecten die resulteren in positieve synergieën voor alle betrokkenen.

ULMA Packaging is betrokken bij een ontwikkelingsproject voor verpakkingsmachines dat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het energieverbruik. Het project maakt deel uit van het EEA-GRANTS-programma, dat een bilateraal partnerschap tussen Spanje en Noorwegen promoot en de deelname van DOW Chemical omvat.

ULMA Packaging deelt zijn netwerk van distributeurs met Rama om volledig geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen te bieden voor elke verpakkingsbehoefte. De RAMA-catalogus omvat vorm- en kartonneermachines die zijn ontworpen volgens de CE-normen en vervaardigd met materialen en componenten van de hoogste kwaliteit.

ULMA Packaging neemt deel aan samenwerkingsprojecten met het Amerikaanse verpakkingsbedrijf Sealed Air. Samen ontwerpen we verpakkingssystemen die folieverspilling minimaliseren, kostenbesparingen en operationele efficiëntie opleveren en de duurzaamheid verbeteren.

Door samen te werken met Marel kunnen we geïntegreerde systemen ontwikkelen met de meest geavanceerde voedselverwerkingstechnologieën voor oplossingen die worden gebruikt in de verssector.

Dankzij onze samenwerking met Markem-Imaje, een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor etikettering en traceerbaarheid, kunnen we deze functies aan onze producten toevoegen.

Verschillende modulaire en complete oplossingen van ULMA Packaging zijn voorzien van geavanceerde Anritsu-systemen voor gewichtscontrole, metaaldetectie en röntgeninspecties, met volledige traceerbaarheid.

Technologische aandeelhouders
ULMA Packaging Technologisch Centrum, S.Coop. werkt nauw samen met technologische stakeholders uit de sector, bedrijven, technologiecentra en universiteiten van over de hele wereld, waarmee zij R&D-projecten; uitvoert.
Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.