Klanten

Klanten

Advies en support vanaf het eerste moment

Alle onderdelen van de organisatie zijn gericht op één doel: volledige klanttevredenheid.

Omdat we voortdurend naar onze klanten luisteren, zijn we in staat om hun behoeften en prioriteiten te achterhalen, waarbij we al onze inspanningen richten op het verhogen van hun tevredenheidsniveau, met als doel de meest geschikte oplossing voor hun behoeften te vinden.

Door onze inspanningen om continu te verbeteren, proberen we oplossingen te ontwikkelen die aan alle eisen voldoen en snel te reageren met korte doorlooptijden.

Een wereldwijde organisatie met een lokale service

ULMA Packaging is een internationaal bedrijf dat actief is in meer dan 130 landen, via 7 lokale kantoren en 20 dochterondernemingen. We hebben ook een uitgebreid netwerk van distributeurs. Onze wereldwijde aanwezigheid geeft ons een evenwichtig inzicht in de markten, aangevuld met onze lokale service en persoonlijke ondersteuning. Het combineren van ons wereldwijde bereik met een hoogwaardige, persoonlijke service is alleen mogelijk dankzij ons netwerk van dochterondernemingen en distributeurs die zich volledig inzetten voor en betrokken zijn bij ons bedrijfsproject. Bij ULMA Packaging geloven we dat elk onderdeel van ons project van vitaal belang is en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat de ervaring van onze agenten en distributeurs een factor is bij onze wereldwijde beslissingen.
Oplossingen voor alle sectoren

In ULMA Packaging hebben we de middelen, ervaring en expertise die nodig zijn om ons het bedrijf bij uitstek te maken voor de meest veeleisende klanten, bedrijven die actief zijn op het hoogste niveau markten en vereisen betrouwbare machines en complexe oplossingen, evenals een optimale service.
Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.