ULMA Packaging

ULMA Packaging

Personalisatie, een vriendelijke service en de allernieuwste technologie maken ons tot een toonaangevende leverancier van verpakkingsoplossingen

Sinds 1961 ontwerpen en ontwikkelen we verpakkingsproducten en -diensten en innoveren we om oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Wat ons onderscheidt, is onze uitgebreide catalogus met de allernieuwste technologieën, een vriendelijke en flexibele service en ons vermogen om kant-en-klare oplossingen te bieden.

Innovatie voegt waarde toe aan onze dienstverlening, daarom hebben we ons eigen Research Center, waar we werken aan de meest geavanceerde ontwerp- en fabricagetechnologieën.

Onze globale visie wordt ondersteund door een netwerk van 7 kantoren en 20 dochterondernemingen, waardoor we een lokale service kunnen bieden. We hebben ook een netwerk van lokale distributeurs die meer dan 130 landen bestrijken. We bieden het breedste scala aan machines en toepassingen dat op de markt verkrijgbaar is, waaronder Flow Pack (HFFS), Thermoforming, Traysealing, Vertical (VFFS), Shrink Wrapping en Stretch Film verpakkingstechnologieën.

Wij maken deel uit van de industriële groep ULMA, een gediversifieerde businessgroep met meer dan 4.000 mensen verdeeld over 9 bedrijven: ULMA Advanced Forged Solutions, ULMA Agrícola, ULMA Architectural Solutions, ULMA Construction, ULMA Conveyor Components, ULMA Embedded Solutions, ULMA Handling Systems, ULMA Onderhoudsdiensten en ULMA-verpakkingen.

 

+60.000
machines op de markt
Aanwezig in
+130 landen
24 landen
met directe vertegenwoordiging
Bij ULMA Packaging geloven we dat continue verbetering ons de perfecte partner maakt voor onze klanten. Alles wat we doen, is gericht op het produceren van betrouwbare en gepersonaliseerde oplossingen die een meerwaarde bieden voor onze klanten en die sociale verantwoordelijkheid en efficiëntie van het beheer bevorderen.
  • De oorsprong van wat nu ULMA PACKAGING is, gaat terug tot 1961, toen Talleres ULMA Sociedad Cooperativa Industrial werd opgericht.
  • Oorspronkelijk voerde het bedrijf onderhouds- en ondersteunende werkzaamheden uit voor de toen bloeiende lokale chocolade-industrie.
  • In 1985 werd de groep opgesplitst in twee divisies: Bouw en Machines.
  • In 1988 veranderde het bedrijf van richting en richtte de kernactiviteit zich op vers voedsel.
  • Aan het begin van de jaren negentig werd een nabijheidsstrategie geïmplementeerd op de internationale markten door lokale kantoren op te zetten om ervoor te zorgen dat we dicht bij onze klanten stonden.
  • Tijdens dat decennium leidde de groeiende vraag naar verpakte producten tot een snelle groei en ULMA Packaging vestigde zich als marktleider.
  • In de jaren 90 werden ook nieuwe markten ontwikkeld en werden business lines, zoals Flowpack, gediversifieerd.
  • De jaren 2000 werden gekenmerkt door het feit dat we dochterondernemingen in het buitenland oprichtten en vestigingen openden in onder meer Argentinië, Mexico, Portugal, de Verenigde Staten, Australië, Rusland, Roemenië en Oekraïne.
  • In 2007 zijn we begonnen met onze roestvrijstalen ketelactiviteiten (Precinox) en werd het ULMA Packaging Technological Center geopend, wat de toewijding van het bedrijf aan R & amp; D + i aantoont.
  • Het bedrijf zet momenteel zijn internationalisering en groeiproces voort, met een jaaromzet van meer dan 200 miljoen euro en een personeelsbestand van ongeveer 1500 mensen.
Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.