Service

Service

Voor de belangrijke dingen zorgen

Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat onze klanten optimale bruibaarheid en productiviteit bereiken. We weten hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat onze apparatuur zo efficiënt mogelijk werkt. Een van de hoekstenen van onze strategie is onze toewijding om onze klanten een hoogwaardige en effectieve service te bieden. We fungeren als een verlengstuk van de eigen teams van onze klanten en blinken uit door:

We zijn toegewijd om altijd een directe service te bieden. Onze klanten hebben altijd een manier om onmiddellijk contact op te nemen met hun dichtstbijzijnde technische servicecentrum. Ze kunnen er gerust op zijn dat ze, wanneer ze die nodig hebben, rechtstreeks toegang hebben tot een lokale expert die alle informatie over hun systemen heeft.

Ons in-house servicenetwerk is in 24 landen geïmplementeerd. Via ons netwerk van distributeurs kunnen we ervoor zorgen dat er een technisch servicecentrum in de buurt van al onze klanten is; aangezien we dit hebben uitgebreid naar meer dan 50 landen, kunnen we snel en deskundig handelen en reageren.

We hebben experts die gespecialiseerd zijn in elke productlijn voor internationale operaties en een Expert Technical Committee, gevormd door hooggekwalificeerde professionals die u zullen adviseren om de effectiviteit van alle procedures te waarborgen.

Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.