#ULMAweCare: duurzaam verpakken

#ULMAweCare: duurzaam verpakken

Duurzaamheid. Milieuvriendelijke technologieën en materialen.

ULMA Packaging is zich terdege bewust van het toenemende gebruik van plastic in de afgelopen 50 jaar en van de onmiskenbare impact van achtergelaten plastic afval op het milieu.

Onze samenleving is lange tijd verankerd geweest in een afvalgenererend lineair productie- en consumptiemodel. Dit model is voorbestemd om te verdwijnen en te worden vervangen door een Circular Economy-model waarin afval wordt behandeld als een winbare hulpbron.

ULMA Packaging is in lijn met deze koerswijziging en, zich volledig bewust van haar verantwoordelijke positie in de sector, werkt eraan om ervoor te zorgen dat haar bijdrage aan de samenleving verder gaat dan alleen regelgevingsaanbevelingen en een inspiratiebron wordt voor onze klanten.
Daarom lanceerden we enkele jaren geleden het #ULMAweCare-project.
#ULMAweCare is een ambitieus duurzaamheidsplan dat streeft naar een circulaire economie over de hele linie. #ULMAweCare bestrijkt verschillende onderzoeks- en ontwikkelingsgebieden en streeft naar innovatie in duurzame ontwerpen en toepassingen in ons hele assortiment verpakkingsmachines. ULMA Packaging Technological Center heeft een team van meer dan 50 ingenieurs die werken aan een reeks technologieën en toepassingen om duurzaamheid door innovatie te verbeteren.

Onze uitdaging: "De impact van de lineaire economiecultuur verminderen door de algehele impact van plastic verpakkingen te verminderen, de conserveringseigenschappen te behouden en voedselverspilling te allen tijde te voorkomen".
circle_world_wecare-NL.png


Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.