Mensen

Mensen

Hooggekwalificeerd en betrokken personeel

 

De geschiedenis van ULMA Packaging, en de groep waarvan het deel uitmaakt, wordt ondersteund door een cultuur die is gebaseerd op coöperatieve waarden, sterk gekenmerkt door de manier waarop we hard werken belonen en het gevoel deel uit te maken van een ondersteunende gemeenschap met een gedeeld project.

Ons beleid van continue verbetering en talentmanagement heeft ervoor gezorgd dat we een hooggekwalificeerd team hebben, waardoor we zeer betrouwbare en efficiënte verpakkingsoplossingen kunnen bieden.

In ULMA bieden we onze medewerkers opleidings- en professionele ontwikkelingsmogelijkheden in een omgeving waarin gezondheid en veiligheid op de werkplek en de motivatie van het personeel voorop staan.

Bij ULMA zijn mensen essentieel, dus we streven er voortdurend naar om talent en leiderschapsvaardigheden te verbeteren. De ambitieuze groeistrategie van het bedrijf biedt kansen maar ook uitdagingen, dus het is essentieel om te beoordelen hoe we het enthousiasme en de motivatie van ons team kunnen behouden door een aantrekkelijk project aan te bieden om talent aan te trekken en te behouden. Ons Human Resources-beleid is gericht op het ontwerpen van specifieke strategieën die erop gericht zijn mensen met specifieke profielen aan te trekken, ons dichter bij de broedplaatsen van talent te brengen en verdere stappen te zetten in continue opleiding en loopbaanontwikkeling als middel om het talent in onze organisatie te ontwikkelen.
Het versterken van de trots om erbij te horen en de betrokkenheid van onze medewerkers is essentieel. Daarom ontwerpen en ontwikkelen we intern communicatiebeleid en -instrumenten om ons in staat te stellen de waarden van de organisatie bij te brengen en de inzet van mensen vanuit een algemeen perspectief te erkennen.
Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.