Technische ondersteuning

Technische ondersteuning

De bewakers van uw productie

 

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat onze klanten een vriendelijke, snelle en effectieve service krijgen, en we hebben ons bedrijf gestructureerd om aan deze verplichting te voldoen. Van de ruim 1200 mensen die bij ons werken, maken er 250 deel uit van de serviceafdeling. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we direct optreden over een zeer groot gebied.

Vind het dichtstbijzijnde contact hier.

 

  • Service netwerk van meer dan 250 personen
  • Verdeeld over 50 landen
  • Teams gespecialiseerd in elke productlijn
  • Professionele service
  • Support van het Expert Technical Committee
Onze klanten kunnen er gerust op zijn dat ze direct worden bijgestaan door een lokale technische expert die over alle informatie over hun systemen beschikt. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat we onmiddellijk kunnen reageren en alle nodige middelen kunnen inzetten om snel te handelen.
We hebben een wereldwijd servicenetwerk met meer dan 30 lokale kantoren. Al onze distributeurs hebben ook hun eigen technische service, bestaande uit professionals die gespecialiseerd zijn in onze technologieën, wat betekent dat we een professionele, lokale service kunnen bieden in meer dan 50 landen.
Onze service is samengesteld uit teams die gespecialiseerd zijn in elke productlijn, zodat elk team diepgaande kennis heeft en in elke situatie naar de hoogste standaard presteert.
Al onze technici krijgen ondersteuning op afstand van een Deskundig Technisch Comité, dat een grondige kennis heeft van elk systeem en elke applicatie en assistentie biedt vanuit ons hoofdkantoor. Dit betekent dat onze acties in complexe of veeleisende projecten gegarandeerd een succes zijn voor de klant.
Onze klanten verdienen de beste service, geleverd door professionals met een proactieve houding. Daarom omvat het opleidingsplan van onze technici cursussen om klanten een professionele service te bieden, zodat ze elke uitdaging met een positieve en proactieve houding benaderen.
Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.