ULMA Digital

ULMA Digital

Bij ULMA Digital zetten we ons in om de productiviteit van onze klanten te helpen verbeteren en daarom zijn onze verpakkingsmachines in staat om informatie te ontvangen, verwerken en verzenden, zodat ze kunnen worden gekoppeld aan een Industry 4.0 omgeving van een slimme fabriek.

Met ULMA Digital bieden wij onze klanten:

Intuitive HMI

Onze apparatuur heeft een eenvoudige en intuïtieve, configureerbare HMI (Human Machine Interface) met hulpmiddelen voor machine- en productieaanpassing, gegevens-controle, productieparameters en aanpasbare instructies op verschillende media (stap voor stap, PDF en video).

hmi695px.jpg

 

Connectiviteit

Onze machines kunnen worden aangesloten op apparatuur van andere fabrikanten, maar ook op de MES- en ERP-systemen van de klant en zelfs, als de klant dat wenst, op externe systemen, waardoor batchcontrole, receptwijzigingen en traceerbaarheid worden vergemakkelijkt.

Hiervoor hebben we verschillende communicatiemechanismen en protocollen, zoals ModbusTCP en OPC UA, of MQTT in het geval van cloudverbindingen.

conectividad_digital.jpg

Efficientie 

Continue informatie over de status van de machine, meting en OEE-visualisatie (efficiëntie) van de machine of installatie, met analyse van de oorzaken van fouten, op basis van fabricageorders, ploegendiensten of tijdsperioden via grafische of numerieke rapporten, foutgeschiedenis, enz.

Zo kunnen via het myULMA-klantenportaal de status van de machine en de efficiëntie ervan vanaf elk apparaat worden gevolgd, zowel direct als voor een specifieke periode in de voorgaande 12 maanden.

Meting van energie-, water-, lucht/gas- en folieverbruik.

We voeren monitoring- en controleprojecten uit voor complete faciliteiten via Scada en hun integratie met productiesystemen, inclusief procesautomatisering met behulp van conventionele en collaboratieve robotica.

OEE_digital.jpg

Beveiliging en traceerbaarheid

Onze apparatuur heeft gebruikersidentificatie en registratie met een toegangssysteem dat door beveiligingsniveaus beperkt is tot geautoriseerd personeel, inclusief validatie via RFID of integratie met de Active Directory van het bedrijf, en met data-acquisitie- en opnamesystemen in overeenstemming met de regelgeving voor gegevensintegriteit.

Mogelijkheid om traceerbaarheidscontrolesystemen te integreren op verschillende niveaus van de productdistributieketen, afhankelijk van de eisen van de klant.

Optionele opname van een kunstmatig zichtsysteem met detectie van productkwaliteit en eliminatie van defecte producten, kwaliteit van verpakkingsafdichting en andere opties zoals labelidentificatie, lezen en registreren van codes, enz.

trazabilidad_digi.jpg

Cybersecurity

Onze apparatuur is ontworpen om veilig te zijn en is voorbereid om cyberaanvallen te voorkomen. Interne systemen worden beschermd door netwerksegmentatie-apparaten en gecodeerde communicatie is beschikbaar.

Onze machines hebben ook de mogelijkheid van toegang met behulp van SSL-gecodeerde VPN-technologie, die de veiligheid in communicatie voor hulp op afstand of updates garandeert.

seguridad.jpg

Onderhoudsondersteuning

Instructies en aangepaste onderhoudsprogramma's beschikbaar in de machinebesturing zelf. Het myULMA-klantenportaal heeft ook een geschiedenis van uitgevoerde taken, de mogelijkheid om aanbiedingen en bestellingen te genereren, evenals realtime monitoring van de orderstatus.

mantenimiento_digital.jpg

ULMA Remote Services

ULMA Packaging stelt ULMA Remote Services ter beschikking aan haar klanten, de set van diensten en tools die door ULMA Packaging zijn ontworpen om ondersteuning op afstand te bieden met optimale efficiëntie en veiligheid. De belangrijkste van deze diensten zijn FAT online, toegang op afstand tot de apparatuur, ondersteuning op afstand via AR, online SAT's en inbedrijfstelling en training op afstand.

Lees meer over ULMA Remote Services

urs 695px.jpg

Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.