Complete lijn voor het verpakken van trays met aardbeien in een flowpacker

Complete lijn voor het verpakken van trays met aardbeien in een flowpacker.

De aardbeien komen aan in plastic trays in een plastic krat. Waar ze uitgepakt worden om elke tray te kunnen wegen en te kunnen verpakken.

Het uitpaksysteem ontvangt de trays via twee invoerbanden en plaatst de trays op twee transportbanden naar de verpakkingslijn.

Het weegcontrolegebied weegt elke tray afzonderlijk om de bakjes op basis van hun gewicht te verdelen.

De operator is verantwoordelijk voor het verkleinen en / of vergroten van de inhoud van elke tray, zodat alle trays die het weegcontrolegebied verlaten met het gewicht zijn aangepast aan het vastgestelde bereik.

De flowpacker verzorgt de primaire verpakking van elke tray aardbeien. Hiervoor wordt een automatische feeder gebruikt voor het positioneren en het verkrijgen van de exacte scheiding tussen trays zodat de doorstroming van het proces optimaal is.

Het systeem voor het inpakken van dozen ontvangt de voorgevormde kartonnen dozen en is verantwoordelijk voor het automatisch omhullen van flow-wrap trays.

De kartonnen doos is open maar met de eigenschap dat hij een bovenvouw heeft waardoor dozen kunnen worden gestapeld. Daarom moet de boxer specifiek zijn voor dit type box en alle beschikbare ruimte benutten.

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.