Complete oplossing voor het trayseal verpakken van kipfilets

Complete oplossing voor het trayseal verpakken van kipfilets. De fabriek heeft negen traysealing-lijnen en twee palletiseercellen.

Zowel de distributie als het transport van trays en plastic kratten is volledig geautomatiseerd. De faciliteit heeft magazijnen met trays die naar de verpakkingslijnen worden getransporteerd. De plastic kratten worden ook over elke lijn verdeeld.

Het laden van kipfilets in de trays gebeurt automatisch door robots.

De negen traysealers zijn gerangschikt in de negen lijnen die in gemodificeerde atmosfeer (MAP) de trays afsluiten met het product dat eerder door de laadcel is geladen.

Het inspectiesysteem is gebaseerd op een metaaldetector die trays uitwerpt die niet aan de eisen voldoen. Vervolgens worden ze gelabeld om naar de volgende fase te gaan, namelijk het handmatig inpakken van dozen.

Een operator is verantwoordelijk voor elke lijn van het handmatig verpakken van de trays met product in de plastic kratten die via de distributiehellingen worden ontvangen. Daarna gaan alle dozen naar de twee palletiseercellen die door middel van antropomorfe robots de pallets automatisch vervoeren.

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.