Complete oplossing voor het verpakken van kippenborst

Complete oplossing voor het verpakken van kipfilets met verschillende technologieën: op voorgevormde trays verpakt in flowpack met krimpfolie en in vacuüm verpakken met dieptrekmachines.

Operators hebben voorbereidingstafels om de kipfilets handmatig in de trays te laden die vervolgens naar de flowpack-verpakkingsmachines worden geleid.

Wanneer het product wordt verpakt in thermovormen, bereikt het product rechtstreeks de operators die zich bij het laadgebied van de dieptrekmachine bevinden.

De verpakking in flowpacker wordt met het product op een tray gemaakt en in een gemodificeerde atmosfeer (MAP) met krimpfolie verpakt. Zodra het bakje uit de flowpacker naar buiten komt, gaat het door een heteluchttunnel die de folie rond het bakje krimpt, waardoor het een uitstekende afwerking en houdbaarheid krijgt.

Wanneer de verpakking vacuüm is, wordt de verpakking in de thermovormer gemaakt met behulp van een flexibele folie.

Voor zowel het product verpakt in de flowpacker als de verpakking uit thermovorming wordt een inspectie uitgevoerd door middel van metaaldetectoren die zich aan de uitgang van het verpakkingsproces bevinden.

Het verpakte product wordt automatisch in plastic kratten geplaatst. Dit proces van het inpakken van dozen wordt uitgevoerd door flexibele robotcellen die verschillende indelingen kunnen maken, afhankelijk van de krat en het verpakte product.

Ten slotte worden alle plastic kratten naar de palletiseerruimte geleid waar een antropomorfe robot de kratten stapelt op pallets. Wanneer die klaar zijn worden ze gebundeld met folie voor opslag en transport.

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.