Complete oplossing voor het verticaal verpakken van ingevroren kipfilet

Complete oplossing voor het verticaal verpakken van ingevroren kipfilet (vffs). Het systeem is gebaseerd op twee verpakkingslijnen met automatische end-of-line voor kartonnen dozen en palletisering.

 

Het product wordt aan de uitgang van de vriestunnel (2 vriestunnels) ontvangen en via banden naar het doseersysteem getransporteerd waarma twee multi-head wegers het product automatisch in de vereiste doses aanleveren voor elk verpakkingsformaat.

De twee VTC 840 verticale high-performance verpakkingsmachines (vffs) verpakken de ingevroren kipstukken met een snelheid van maximaal 70 verpakkingen / minuut. De VTC 840 bevat verschillende innovaties en geavanceerde technologische oplossingen.

 

Tight-bag (TM): systeem waarmee u niet-geperforeerde verpakkingen kunt maken met een gecontroleerd luchtniveau in de zak, voor verdere optimalisatie tijdens het verpakken.

Sealflex (TM): Breedte-sealtechniek voor LDPE-folie en gelamineerde folie die een hoge productie- en sealbetrouwbaarheid met minimaal onderhoud mogelijk maakt. Alternatief systeem voor traditionele impulsseal.

Automatische rolwissel: dubbele rolhouder, waarmee automatisch rollen kunnen worden gewisseld, waardoor de lijnefficiëntie wordt verbeterd en stoptijd wordt geminimaliseerd.

 

Inspectiesystemen zijn gebaseerd op weegcontrole en detectie van metaalverontreinigingen.

 

De installatie bestaat uit twee lijnen bestaande uit doosvormers, drop-down cel die de dozen met de verpakkingen vult en een automatische dozensluiter door middel van plakband.

 

Ten slotte is de robot verantwoordelijk voor het palletiseren van de dozen op pallets die daarna met krimpfolie worden omwikkeld en zijn dan klaar voor verzending.

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.