Breed scala aan geautomatiseerde tortilla-verpakkingsoplossingen

18-01-2022
Als leverancier van een van de breedste assortimenten verpakkingstechnologieën bieden we bij ULMA Packaging verschillende geautomatiseerde verpakkingsoplossingen voor tortillaproducenten.

 

Geautomatiseerd laden van verpakkingsmachines

Het laadproces van het product van de verpakkingsmachine kan worden geautomatiseerd dankzij ons assortiment op robot- of intrekbare band gebaseerde systemen.

Primaire thermoformverpakking


Voor iedereen die de houdbaarheid van zijn product wil verlengen, is een primaire thermovormverpakking de juiste oplossing. Met nauwkeurige controle van de resterende zuurstof in de verpakking, zorgt het ervoor dat het product gedurende 9 maanden in geschikte omstandigheden wordt bewaard voor wanneer het wordt geconsumeerd.

Primaire flowpackverpakking


Voor klanten die maximale formaatflexibiliteit met optimale verpakkingskosten willen, biedt primaire flowpackverpakking een breed scala aan opties voor hersluitbare verpakkingen, waardoor het de beste keuze is.

De houdbaarheid van het product, die kan oplopen tot 2 maanden, kan worden verlengd door zuurstofabsorberende middelen te gebruiken, die in de verpakking worden geplaatst.

Het gemak waarmee verpakkingsformaten kunnen worden gewijzigd bij het gebruik van flowpack-verpakkingsmachines, minimaliseert de uitvaltijd en verbetert zo de OEE van de lijn.

Onze hersluitbare verpakkingsopties omvatten:

  • Lijm in de lengte of dwars op de verpakking
  • Rits in de lengte of dwars op de verpakking

Geautomatiseerde end-of-line oplossingen


Via onze UPA-afdeling voor procesautomatisering biedt ULMA Packaging ook end-of-line-oplossingen die de verwerking tijdens de end-of-line-fase automatiseren en de kosten verlagen.

  • Verpakkings-uitlijners bij de uitgang van de thermoformers
  • Automatische afwijzing door robot of band
  • Inpakrobots die werken met tracking

Als u onze verpakkingsformaten wilt zien, ga dan naar onze oplossingen voor tortilla's en wraps of, als u liever rechtstreeks contact met ons opneemt, kunt u contact met ons opnemen via het formulier hier.