De nieuwe FS 400 horizontale flowpacker, voor vlees- en gevogelte op trays

18-01-2022
Een verpakkingssysteem met rekbare krimpfolie dat is ontworpen om uitstekend gepresenteerde lekvrije verpakkingen te garanderen.

Betrouwbaar systeem en verpakkingen

De FS 400-flowpacker maakt gebruik van rekbare krimpfolie die tijdens het verpakkingsproces om het product wordt gespannen door een foliereksysteem op bandbasis. De verpakker verwijdert ook de lucht uit de verpakking voordat deze wordt geseald, waardoor het niet nodig is om de folie te perforeren voordat deze krimpt. Ondanks dat ze extreem dun zijn, zijn de seals die worden gebruikt om de verpakking in de lengte en de breedte te sealen, extreem sterk en betrouwbaar, waardoor zowel de boven- als onderkant van de verpakkingen kan worden bedrukt (360º).

Dit resulteert in een strak verpakt product, waardoor lekkage van vloeistoffen wordt voorkomen en een uitstekende presentatie wordt gegarandeerd.

FS400-verpakking.jpeg

Makkelijk aan te passen

Het systeem is gemakkelijk en eenvoudig aan te passen, dankzij de grafische kleureninterface van de 15” HMI, die een gemakkelijke, gebruiksvriendelijke manier biedt om de parameters van de machine te wijzigen, waardoor snelle receptwijzigingen voor verschillende formaten mogelijk zijn.

FS400-scherm.jpeg

Ontworpen om intensief te kunnen reinigen

De verpakker heeft een hoge mate van bescherming tegen water en is ontworpen om te voldoen aan de niet-oxiderende eisen en het gemak van reiniging en ontsmetting die in de sector vereist zijn.

Makkelijk te bedienen en te onderhouden

De verpakker heeft ook handige functies die zijn ontworpen om de werking van de applicatie te verbeteren en het werk van de operator en het onderhoudspersoneel te vergemakkelijken: een verticaal plaatontwerp dat het onderhoud vermindert en het gemakkelijker maakt om toegang te krijgen tot de mechanismen, op een riem gebaseerde filmrek, gemakkelijk te - rollen folie laden, de mogelijkheid om de riemen en andere componenten te verwijderen zonder gereedschap, enz.

fFS400-banden.jpeg

Verlaag operationele kosten (TCO)

Kortom, met deze functies kunt u de TCO (Total Cost of Ownership) van de installatie verlagen en het rendement op uw investering verhogen door de onderhoudskosten te verlagen en het gebruik en de reiniging van de apparatuur gebruiksvriendelijker te maken.

Video

Hieronder vindt u een link naar de video over de FS 400 en we raden u aan contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over het verpakkingssysteem.