Nieuwe ULMA verpakkingsmachines op IFFA 2022

13-05-2022
Nu IFFA om de hoek staat en ons team uitkijkt naar de beurs, zijn we verheugd een voorproefje te kunnen geven van wat we zullen tonen.

TSA 400 TRAYSEALER

SNEL / VEELZIJDIG / COMPACT / COST-EFFECTIVE

 De TSA 400 is een recent ontwikkelde, compacte traysealer die ideaal is voor klanten die geen topklasse, high-performance model nodig hebben.

Het is een zeer veelzijdige machine die kan werken in MAP-, SKIN-, LEAFSKINTM- en LEAFMAPTM-toepassingen, met een hoge uitvoersnelheid en een compacte voetafdruk van slechts 2,3 meter, wat hem optimaal maakt voor kleinere ruimtes.

TSA400

TFS 400L THERMOFORMER

VEELZIJDIG / VOLLEDIG CONFIGUREERBAAR

Het nieuwe TFS 400 L model is een zeer flexibele thermoformer die kan werken met 100% recyclebare flexibele of harde folies en zelfs geschikt is voor op karton gebaseerde folies. Het is een volledig configureerbaar model in het compacte segment, met de mogelijkheid om snel en eenvoudig formaatwijzigingen door te voeren.

TFS400L

TFS 216 THERMOFORMER

FLEXIBEL / VERLAAGDE KOSTEN PER VERPAKKING / EENVOUDIG ONDERHOUD

De nieuwe TFS 216 is een thermoformer die, naast het verminderen van materiaalafval, een kartonnen basisrol gebruikt om LeafSkinTM- en LeafMapTM-verpakkingen te maken.
Met deze nieuwe machine kunt u de rolbreedte gebruiken die u verkiest zonder basismateriaalresten.

TFS216

CASE PACKERS

MODULAR, MULTIFORMAAT / HIGH-SPEED

Bij ULMA zijn we ons bewust van het belang om niet alleen de machine en de service aan te bieden, maar ook volledig op maat gemaakte automatiseringsoplossingen.
Hiervoor zullen we twee van onze end-of-line (EOL) oplossingen tonen.

De CP 200 case packer:

  • Voor trayseal en thermoforming verpakkingen
  • Tot 150 ppm

De Gravity case packer:

  • Voor verticale verpakkingen
  • Tot 90 bpm

Case packer

Als een EOL-oplossing voor trayseal en thermoforming verpakkingen, werkt deze casepacker met snelheden tot 150 ppm, kunnen producten van boven of van de zijkant worden geladen en kan hij, net als andere ULMA-machines, werken in een Industrie 4.0-fabriek.

Alle oplossingen die op IFFA worden getoond, zijn smart, connectable en in staat om informatie te ontvangen, te verwerken en uit te geven, zodat ze kunnen worden geïntegreerd in een netwerk in een Industry 4.0-omgeving.

We verwelkomen je graag op IFFA!