Trofipack kiest voor traysealers van ULMA Packaging

10-03-2022
Trofipack uit Den Hoorn heeft hun ruime machinepark uitgebreid met twee TSA 680 PS traysealers van ULMA Packaging.

Trofi Pack koelen, rijpen en verpakken van Exotisch fruit

Trofi Pack B.V. is een snelgroeiende en innovatieve dienstverlener gespecialiseerd in het koelen, rijpen en verpakken van exotisch fruit.

TSA 680 PS

De TSA 680 PS automatische traysealer is geschikt voor een uitgebreid gamma aan trays en materialen. Diverse (bedrukte) topfolies kunnen worden toegepast.

De innovatieve CMC software (Continuous Motion Control) optimaliseert de productie door middel van een nauwkeurige tray positionering. Geschikt voor snelheden tot 150 verpakkingen/min, afhankelijk van het type en de afmetingen van de schaal.
Deze machine is uitermate geschikt voor het verpakken van groente en fruit met atmosferische of ademende toepassingen in zeer hoge capaciteiten.
Deze traysealer is geschikt als stand-alone oplossing of te integreren in een volautomatische lijn.
Afhankelijk van het trayformaat kan de machine uitgevoerd worden als enkelbaans of dubbelbaans oplossing

TSA 680P.jpg

Uitbreiding 

Trofipack B.V. heeft ervoor gekozen om hun aanzienlijke ULMA Flowpack & Trayseal machinepark uit te breiden met twee nieuwe TSA 680 PS traysealers. De traysealers zijn ingericht om pulpschalen te sealen. Bekijk onderstaande video voor deze mooie nieuwe lijn! 

 

Geïntegreerde printer

De nieuwe traysealers zijn geleverd met hun printer geïntegreerd in het HMI van de machine. Hierdoor is de gehele lijn vanuit één HMI te bedienen.


Verpakking_trofipack.png

Duurzame verpakking 

De verpakking is zeer goed te recyclen door het gebruik van een Earthcycle Pulpschaal in combinatie met bovenfolie. Deze twee materialen zijn gemakkelijk van elkaar te scheiden en zo te recyclen. Klik hier voor meer duurzame oplossingen.


easy-to-open-trofipack.gif

Interesse?

Neem contact met ons op!