ULMA Packaging neemt Duurzame verpakkingsoplossingen mee naar Prosweets 2022

18-01-2022
Keulen, van 30 januari tot 2 februari 2022

Zoals in veel sectoren wordt de snoep-, koekjes- en chocolade-industrie geconfronteerd met een uitdagende markt die steeds duurzamere verpakkingen en veiligere producten vraagt.

PLASTIC-VRIJ PRIMAIRE VERPAKKING


Bij ULMA Packaging ontwikkelen we al enkele jaren duurzame verpakkingsoplossingen als onderdeel van ons #ULMAweCare-project.

Met #ULMAweCare willen we doorgaan met de overgang van de lineaire economie naar de circulaire economie, de algehele impact van plastic verpakkingen verminderen, terwijl we ook de conserveringseigenschappen behouden en voedselverspilling voorkomen.

In lijn met onze strategie zullen we bij Prosweets papieren primaire verpakkingen uitstallen als alternatief voor traditionele plastic verpakkingen.

DUBBEL LABELSYSTEEM ALS ALTERNATIEF VOOR SECUNDAIRE VERPAKKING


De verpakkingslijn omvat apparatuur die primaire verpakkingen bundelt met behulp van een dubbel labelsysteem, waardoor de gebruikelijke secundaire verpakking wordt vermeden.

Dit systeem, dat gebruik maakt van papieren etiketten, geeft de oplossingen zeer aansprekende eigenschappen op het gebied van duurzaamheid. Zowel de primaire verpakking als de etiketten die op bundels zijn geplakt, zijn gemaakt van papier, zodat het afval kan worden gerecycled in een conventioneel papierrecyclingcircuit.

Prosweets.jpeg

Hal 10.1, Stand G018 H019


Bezoek ons op Prosweets 2022. We laten u graag de nieuwste technologieën en duurzame ontwikkelingen zien, zodat we u de beste oplossing kunnen bieden voor uw behoeften.

 ULMA Packaging, dat sinds 1961 innovatieve en concurrerende oplossingen biedt.