ULMA Packaging presenteert een nieuwe automatische verpakkingslijn voor repen en gebak met outputs tot 200 verpakkingen/minuut

06-07-2021
Een zeer flexibele automatische lijn op instapniveau met een beperkte lay-out

De lijn bestaat uit een ontvangstband waarop de producten worden gesorteerd en opgesteld om vervolgens gelijkmatig en continu te worden gedistribueerd naar één of meerdere verpakkingsmachines. Ze worden verdeeld op een draaibare transportband die de rijen producten op een andere, volgende transportband plaatst. Het product kan bij een defect ook naar een accumulatietransporteur of een uitwerptransporteur worden overgebracht.

De optionele installatie van een accumulatie- of buffertransportband na de distributeur verbetert de OEE van de lijn aanzienlijk, omdat, als er een probleem is op de verpakkingslijn, het systeem de resterende rijen overbrengt naar die accumulatietransportband en ze vervolgens automatisch terug naar de wikkelaar worden overgebracht wanneer het detecteert een gat.

De FR 200 flowpacker invoer levert de producten gelijkmatig aan de verpakkingsmachine.

Deze nieuwe multi-transporteur is op deze manier ontworpen om het formaat te verkleinen en een compactere lijn te bereiken. Ook is het nu nog eenvoudiger en eenvoudiger om de banden te verwisselen, waardoor de onderhouds- en reinigingstijden worden geoptimaliseerd.

Dit is een zeer flexibele en veelzijdige lijn die in staat is om met verschillende productgroottes te werken. Onze UPC 4.0, die standaard wordt geleverd met geavanceerde onderling verbonden productiefuncties, wordt bestuurd met een industriële pc en stelt u in staat om op afstand verbinding te maken met de machine, OEE te analyseren en te bewaken en bedieningsinstructies en video's te bekijken, enz.

In lijn met het streven van ULMA Packaging om de meest duurzame verpakking mogelijk te maken, is deze flowpack-wikkelaar uitgerust om te werken met gemakkelijk te recyclen duurzame folie.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN

  • Kleine lay-out
  • Zeer flexibel
  • Uitgerust om duurzame folie te gebruiken
  • Verbinding op afstand

entry_level_bakery_system.jpg

  1. Product ontvangende transportband
  2. RDS-DT 0 rijenverdeler met zwenkband
  3. Productrij afvoerband bij 90º
  4. Transportband die gaten tussen producten opvult

Deze automatische lijn voor middelgrote batches voegt zich bij het bestaande assortiment snelle automatische verpakkingslijnen voor repen en gebak in onze catalogus.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over dit of een ander verpakkingssysteem or