FV 55 flowpacker (HFFS)

Deze Horizontale FLOW-VAC® Flowpack machine (HFFS) maakt een vacuümverpakking met krimp en barrière folie. Geschikt voor alle voedingsmiddelen in grote productieaantallen.

Deze FLOW-VAC® machine is ontwikkeld door ULMA Packaging en SEALED AIR. ULMA Packaging heeft de verpakkingsmachine ontwikkeld en geproduceerd en SEALED AIR levert de CRYOVAC®folie voor deze applicatie.

De ULMA FLOW-VAC® machine is een verpakkingsmachine met de folierol onderop de machine. Deze folierol bevat de CRYOVAC® barrièrefolie die onder het product niveau aangevoerd wordt. De folie wordt afgewikkeld terwijl het product naar het langssealsysteem gaat. Op deze manier wordt vermeden dat de seal vuil wordt.

De vacuümzak wordt rond het product gevormd en er wordt een volledig hermetische seal gemaakt over de volledige lengte van de zak (langsseal). Het FLOW-VAC® systeem detecteert het begin van elk product en indexeert aankomende producten automatisch. De laatste seal (dwarsseal) is volledig hermetisch. Beide sealsystemen zijn uitgerust met de laatste technologie om de meest betrouwbare seals te maken. De restfolie van de langsseal wordt van de verpakking verwijderd via een restfolieopwikkelsysteem.

De ULMA FLOW-VAC® werkt op dezelfde snelheid als het aankomend product en reageert op snelheidsvariaties in de productielijn.

Het elektronische platform van de FLOW-VAC® serie is PC based met ,optioneel een modem link. De FLOW-VAC® machine is ontworpen voor een gebruiksvriendelijke rolwissel. Product parameters worden gecontroleerd via een industriële PC en een touch screen. De software is gebaseerd op Microsoft Windows.

Ontwikkeld voor de verse voedingsindustrie en volledig gemaakt in roestvrijstaal is de FLOWVAC® de perfecte oplossing voor het automatiseren van een vacuüm verpakkingsproces met een hoge flexibiliteit.

  • Looprichting rechts naar links
  • Verschillende codeeropties
  • Fotocel voor bedrukte folie
  • Uitvoerband (verschillende opties)
  • Toevoerband (verschillende opties)

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.