OCEAN flowpacker (HFFS)

Deze Horizontale Flow Pack machine (HFFS) maakt krimpfolie verpakkingen voor bevroren vis en is geschikt voor grote productieaantallen.

Deze krimpmachine is ontwikkeld voor het verpakken van bevroren vis op hoge snelheid. waarbij er met het design veel aandacht is voor hygiëne en de reiniging van de machine, bescherming tegen vocht. De machine is volledig opgebouwd in inox of plastic onderdelen en is ontworpen om het opstapelen van stof of vuil te vermijden en de reiniging te vereenvoudigen. Het cantilever design en de eenvoud van het nieuwe dwarssealsysteem zijn de belangrijkste aspecten hierbij.

De machine heeft een innovatief dwarssealstation. De sealbalk maakt een ovale beweging. Dit zorgt voor hoge sealsnelheden en een eenvoudigere transfer van het product door de balken. Op deze manier wordt de productiviteit van de machine verhoogd en het afkeurpercentage geminimaliseerd.

De compacte machine (minder dan 5 m2 nodig), met hoge snelheden en gebruiksvriendelijke bediening maakt van de OCEAN de ideale machine voor de bevroren vis sector.

De nieuwe TRLX-200 krimptunnel werd ontwikkeld om de hoge snelheden van de verpakkingsmachine te volgen. De tunnel heeft een hoge capaciteit tegen hoge snelheden en levert een perfecte afwerking aan de verpakking.

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.