ULMA Packaging helpt de MHP-groep uit te breiden door moderne verpakkingsoplossingen te implementeren

16-07-2021
MHP, opgericht in 1998, is een Oekraïens bedrijf en een van de wereldleiders in de agribusiness voor pluimveeproducten. Tegenwoordig bestaat het uit ongeveer 40 ondernemingen in 16 regio's in Oekraïne. Het is een verticaal geïntegreerd bedrijf dat een volledige productiecyclus biedt voor de productie van kippenvlees. Haar activa omvatten zeer efficiënte graan- en voerproductiefaciliteiten, broedmachines en pluimveestallen, evenals vleesverwerkingsfabrieken.

In 2016, toen MHP de beslissing nam om een aantal van zijn verpakkingssystemen te updaten, kreeg ULMA Packaging de kans om toe te treden als leverancier, waarbij MHP een TFS-thermovormer en een TSA-traysealer aankocht.

Deze twee verpakkingssystemen hadden zo'n positieve impact dat ze het begin waren van een samenwerking tussen de twee bedrijven die tot op de dag van vandaag voortduurt en die in de loop der jaren is geconsolideerd met de aankoop van nog veel meer verpakkingssystemen.

MHP-logo.jpg

Een grote verscheidenheid aan machines en technologieën

Door de jaren heen heeft MHP apparatuur aan zijn verpakkingslijnen toegevoegd, die bijna het hele scala aan technologieën dekt dat ULMA Packaging aanbiedt.

MHP heeft momenteel een groot aantal dieptrekmachines en traysealers, evenals andere verticale wikkelaars, waaronder de volgende:

 • De krachtige TFS 700 dieptrekmachines. ULMA's top-of-the-range desinfecteerbaar thermovormmodel, geschikt voor wasprocessen en in staat om te werken met flexibele en harde folies, terwijl verpakkingen worden geproduceerd met behulp van verschillende technologieën, zoals vacuüm en MAP.
  retIMG_2769.jpg
  Krat met thermovormer verpakkingen
 • De VTI 640 verticale verpakker met het gepatenteerde Tight-Bag(TM) systeem. Een systeem dat het volume van de zakken optimaliseert door de lucht af te zuigen alvorens ze te sealen.
  Lees meer over Tight-bag™
 • vertical.jpg

 • De snelste traysealer op de markt, de TSA 680, die in staat is tot een snelheid van meer dan 20 cycli/min met een restzuurstof tussen 0,1% en 0,2%.
  retIMG-20201123-WA0010.jpg
  Trayseal verpakking met stukken kip

  Lees het volledige artikel

De sleutel tot een succesvolle samenwerking

Door de jaren van succesvol werk op de binnenlandse en buitenlandse markten, heeft de management- en engineeringservice van MHP uitgebreide ervaring opgedaan in de werking van verpakkingsapparatuur, dus hun goedkeuring maakt ULMA Packaging tot de toonaangevende leverancier op het gebied van verpakkingsoplossingen en -systemen. Vitaly Adamchuk, technisch directeur bij MHP, stelt dat: "ULMA Packaging-apparatuur voldoet aan al onze standaardcriteria op het gebied van betrouwbaarheid, technische uitmuntendheid, gebruiksgemak, enz. We zijn ook volledig tevreden met de kwaliteit van de technische ondersteuning die door ULMA Packaging wordt geleverd : Het serviceteam van ULMA bestaat uit echte professionals die snelle en deskundige hulp bieden. Een ander voordeel voor ons is de beschikbaarheid van reserveonderdelen voor ULMA Packaging-machines. Hun brede assortiment is altijd beschikbaar in magazijnen in Oekraïne. "

Lees meer over MHP