MVO

MVO

Maatschappelijke verantwoordelijkheid als de essentie van onze identiteit.

Als onderdeel van de ULMA Group hebben we sociale verantwoordelijkheid omarmd als onderdeel van de essentie van onze identiteit.

Onze strategie is gebaseerd op solide en duurzame groei, waarbij economisch succes en maatschappelijk welzijn worden gecombineerd met zorg en respect voor het milieu.

Sinds onze oprichting stimuleren we een actieve samenwerking met een groot aantal organisaties die zich inzetten voor de samenleving. MVO zit diepgeworteld in de essentie van ons bedrijf en onze coöperatieve waarden. In ULMA nemen we deel aan activiteiten om de sociale economie te bevorderen, onderwijs en coöperatieve training te ondersteunen en onderzoek te bevorderen. Ons MVO-beleid heeft ook tot doel een impact te hebben op andere werkterreinen, zoals sociale actie en welzijn (ondersteuning van projecten die de brede ontwikkeling van kansarme groepen en arme gemeenschappen verzekeren), bevordering van onderwijs, sport als middel om een gezonde levensstijl te bevorderen, cultuur als een manier om onze omgeving en duurzaamheid te helpen transformeren als de sleutel tot volharding in de tijd.

Daarnaast staan mensen centraal in onze organisatie, en het creëren van hoogwaardige banen, opleiding, gelijke kansen en het streven naar een evenwicht tussen werk en privéleven zijn essentiële aspecten van onze bedrijfscultuur.

Open button

Neem contact op

Ik accepteer de Data Protection and Cookies Policy.